Методист Миколаївського обласного Центру туризму увійшов до складу суддівської колегії Чемпіонату світу

 З 22 по 28 лютого 2016 року в місті Харків відбудеться підведення підсумків Чемпіонату світу зі спортивного туризму 2016 року (туристські спортивні походи—групаспортивних дисциплін “МАРШРУТ”)

Змагання проходять під егідою Міжнародної Федерації спортивного туризму, серед груп які у 2015 році здійснили походи IV, VтаVIкатегорії складності відповідно класифікаційним нормам за видами туризму.

До складу суддівської бригади в категорії “Пішохідний туризм” від України увійшов  методист туристського напрямку Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Володимир Олександрович Трощенко.

“Нас нікого не дивуй цей факт”, – говорять його колеги, “Володимир Олександрович досвідчений турист, за його плечима декілька тисяч кілометрів складних пішохідних походів, він неодноразово очолював ГСК (Головну суддівську колегію) Українських Чемпіонатів”.

Чемпіонат світу проводять з метою подальшого розвитку спортивного туризму, як  ефективного засобу всебічного та гармонійного розвитку особистості, пропаганди здорового способу життя, підвищення туристської майстерності, підвищення безпеки туристських походів, моніторингу розвитку спортивного туризму в світі.

Залишити відповідь