Команда туристів представила область у Кубку України серед юнаків з пішохідного туризму у закритих приміщеннях

З 24 по 29 лютого 2016 року команда Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді взяла участь у Кубку України серед юнаків з пішохідного туризму у закритих приміщеннях, який проводився у м. Полтаві.

Змагання проводились на дистанціях ІІІ класу складності. Вперше серед команд молодшої вікової групи відбувались змагання у закритих приміщеннях на всеукраїнському рівні, що викликало великий ажіотаж в багатьох регіонах. В заході взяли участь 19 команд, що представляли 10 областей та м. Київ. Змагання в залах мають свою специфіку. Не випадково в Кубку стали призерами команди, які цілеспрямовано готуються до змагань в закритих приміщеннях.

В складі команди: Яроцька Ірина, Мазюк Вікторія, Качаєв Єгор (тренер Костюкова О.С.), Саунін Андрій (тренер Гладка О.В.), Луць Валентина (тренер Безпалий М.А.), Лютер Андрій, Шинкарук Андрій, Геворгян Тигран (тренер Мезінов О.А.). Команда нашої області вперше зібралася в цьому складі. Основна мета участі, яку ставили тренери перед командою, – підготовка до літніх чемпіонатів України. Тож враховуючи це п’яте місце серед регіонів (сьоме серед команд) можна визначити як задовільне. А переможцем стала команда з с. Талалаївка Чернігівської області.

Залишити відповідь