І цей кубок теж вже наш!

2vhc-NWXNw4З 10 по 14 листопада 2016 року команди Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді (керівники: Трощенко В.О., Гладка О.В., Носков І.П.) взяли участь у етапі відкритого Кубку Чернігівської області «Адреналін – 2016-2017», що проводився в смт Талалаївка.

У команди старшої вікової групи є багато перемог на змаганнях різного рівня, в тому числі і міжнародного, і Чемпіонатах України, а ось етапу Чернігівських змагань ми не вигравали жодного разу. Здавалась, що ця неприємна для нас традиція буде дотримана і цього разу, адже напередодні змагань захворів учасник команди, майстер спорту України зі спортивного туризму, керівник гуртків Центру Лисунець Олександр Сергійович. Замінити його довелось менш досвідченою вихованкою туристських гуртків нашого закладу Галібою Валентиною. До того ж положення про ці змагання допускає участь суто чоловічих команд, чим деякі наші суперники і скористались. Наша ж команда наполовину була жіночою.

 

Але не дивлячись на ці об’єктивні труднощі, наші спортсмени вже в перший день зайняли лідируючі позиції. Призерами в своїх вікових групах стали Левченко Катерина (перемогла серед жінок), Носков Павло, Галіба Валентина, Саунін Андрій. Зв’язка Носков-Левченко перемогла і на другий день. Завдяки таким впевненим виступам наша команда старшої вікової групи вперше стала переможцем

Молодша команда використала ці змагання як один з кроків в підготовці до головного старту сезону – Чемпіонаті України з пішохідного туризму серед юнаків.

Вітаємо переможців! 

Залишити відповідь