Юні краєзнавці взяли участь у Всеукраїнській філософській історико-краєзнавчій конференції учнівської молоді

17015851 396783074022070 708183749159966051 oЗ 22 по 26 лютого 2017 року в м. Харковівідбулася ХI Всеукраїнськафілософська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Пізнай себе, свій рід, свій нарід». Захід проводиться Харківською обласною станцією юних туристів та Українським державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Особливістю даної конференції є те, що головний акцент в ній зроблено на формуванні  філософської  культури творчої особистості.

В роботі конференції взяли участь представники з 15 областей України. Програма конференції складалася з роботи секцій на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна та практичної частини в Національному літературно-меморіальному музеї Г. Сковороди.

 Наша область була представлена делегаціями з Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, Будинку дитячої та юнацької творчості Заводського району м. Миколаєва, Будинку дитячої та юнацької творчості Казанківського району. Пошуково-дослідницькі роботи наших юних краєзнавців представлені в секціях «Глобальні проблеми сучасності», «Духовні скарби мого краю», «У пошуках сенсу життя». 

Залишити відповідь