Бронзовий кубок з позолотою!

3-4 березня 2017 р. у гостинному м. Полтаві відбувся ІІ Кубок України серед юнаків з пішохідного туризму в закритих приміщеннях. В змагання взяли участь 15 команд з 8 областей України.

В перший день змагання проводились у великому ангарі спорткомплексу с. Розсошенці. Вперше нашим спортсменам доводилось проходити дистанцію на тенісних кортах та над футбольними майданчиками. Смуга була побудована видовищно та цікаво.

Наші хлопці дружньою групою посіли місця з 8 по 10, а Качаєв Єгор (тренери Костюков О. С., Носков І. П.) – виборов І місце. Дівчата виступили більш різноманітно 16, 18, 40. При чому Луговій Анастасії дистанція не підкорилася навіть з другої спроби. А ось одна з наших наймолодших учасниць – Головко Карина (тренери Костюков О. С., Носков І. П) зуміла зібратися і посіла 4 місце, програвши всього 9 секунд бронзовій призерці із Талалаївки (Чернігівська область). Тож наш командний результат в цей день затягнув на срібний кубок і дав надію позмагатися за золоті нагороди.

Наступного дня команди мірялися силами на смузі перешкод. Ми стартували третіми, перед господарями залу – командою Полтавського ЦТКЕУМ, яка подолала дистанцію дуже швидко, але з великою кількістю штрафних балів. Тренерський штаб команди вирішив, що це подарунок долі, але наші дітки примудрилися заробити ще більше штрафів (15 балів). П’ятими стартували лідери першого дня – команда Тернопільської області, яка за нашим прикладом вирішила також позбирати до колекції штрафні бали і посіла місце одразу за нами. Тож у загальному заліку після проходження лідерів ми вийшли на ПЕРШЕ місце. Далі всіх з легкістю обігнали дівчата із Талалаївки (склад команди 4дівчини+2хлопці), які і залишились переможцями на цій дистанції, проте у загальному підсумку ми все ще лишалися на першій сходинці.

Всі мрії на золото розбила команда Київської області, яка обійшла нас менше ніж на 1 хв. Таким чином аж 4 команди, за підсумками двох днів, набрали однакову суму місць і долю нагород вирішував пріоритет дистанцій.

Таким чином, ми привезли в Миколаїв бронзовий кубок (Качаєв Єгор, Луков Дмитро, Кацал Максим, Головка Карина, Костеляну Карина, Лугова Анастасія – тренери Костюков О. С., Носков І. П., Красніков Андрій – тренери Зайкін О. В., Шилова Н. І., Луць Валентина – тренер Безпалий М. А.)!

Нажаль, наші юні спортсмени так і не зрозуміли, що втратили перемогу і дуже тішилися зі своїх бронзових винагород. То ж бажаємо їм набиратися сил, розуму, досвіду та сподіваємось на майбутні перемоги!

Залишити відповідь