Гран-прі Всеукраїнського фестивалю

titulВ п’ятницю, 17 березня, в Обласному палаці культури відбувся щорічний всеукраїнський телевізійний фестиваль «Обрій». В цьому році на конкурс з’їхалися учасники з усіх куточків України. Фестиваль вважається одним з найпрестижніших не лише в нашому місті, а й в країні.

Традиційно фінал «Обрію» провели на сцені Обласного палацу культури, а гала-концерт транслювався на Обласному телебаченні. Всього, миколаївці мали можливість подивитися 84 концертних номера. Багато виконавців співали пісні про мир, а танцювальні колективи виступали з хореографічними постановками, в яких закликали зупинити війну.

1

Номер вихованки гуртка «Організатори дозвілля» Яни Маціплюк (керівник Федоренко М.В.) не залишив байдужим нікого. Виконувала вона його з зав’язаними очима, у супроводі танцювального клубу «Слайс». Пісня зачепила глядачів емоційністю, проникливістю. Та ще більше вразила розповідь батьків виконавиці – особливої, надзвичайно талановитої дитини – дівчинки, що з народження не бачить і страждає аутизмом.

Відвідувачі нашого закладу вже могли чути виступи Яни під час проведення масових заходів. Але на великій сцені це був перший серйозний виступ юної солістки.

Під бурхливі оплески глядачів, Владислав Чайка вручив дівчинці грошову премію.

Вітаємо талановиту переможницю і зичимо нових звершень та перемог! 

Залишити відповідь