Нас не злякати дощами та вітром!

На осінніх канікулах Миколаївський обласний Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді провів навчально-тренувальні збори зі спортивного орієнтування на території Олешківського району Херсонської області.

Не злякалися прогнозів погоди (дощ, сніг вітер) студенти та учні гуртків Центру під керівництвом Трощенко В.О., Гладкої О.В., Левченко І.О., Колеснікової М.О., Пушкаренко В.Д., Мартинова С.В., Носкова І.П., Мінакова В.А.

Протягом тижня вихованці удосконалювали свої вміння та навички з орієнтування на місцевості за допомогою карти та компасу, вчилися визначати азимут, перевірили свої знання з топографії, вчилися обирати оптимальний шлях руху між КП (контрольними пунктами) в теорії та на практиці, милувалися незвичною для миколаївців природою Олешків з їх пісками та сагами (невеликими болотами). І хоча прогнози синоптиків частково справдилися (потужні пориви вітру та не тривалі дощі) – це не завадило нашим спортсменам смакувати кашею, приготовленою на вогнищі, грати у «шпигуна» та співати пісні під гітару. То ж канікули промайнули не помітно й з користю! Дякуємо організаторів заходу за цікаво проведений час!

Залишити відповідь