Сесія МАН у Центрі туризму

10 листопада 2017 року на базі Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді та Будинку Вчителя управління освіти Миколаївської міської ради проведено установчу сесію відділів історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю на яку  з’явилися 153  учні .З них з м. Миколаєва – 91, районів, міст та ОТГ області – 45 , ПТНЗ- 1, Миколаївського обласного Центру туризму , краєзнавства та екскурсій учнівської молоді – 16.

Сесія розпочалася з урочистого посвячення у юні МАНівці. З привітальним словом до присутніх звернулися відповідальний секретар обласних секцій МАН , відповідальний, що працюють при МОЦТКЕ УМ, заслужений працівник народної  освіти України Горбова Т.О., заступник директора з методичної робота та відповідальний за роботу відділень Анатолій Володимирович ,доктор історичних наук, професор Котляр Ю.В., кандидат історичних наук Хаєцький  О.П., доктор політичний наук, професор Ніколаєнко Н.О., які побажали юним науковцям успіхів у науковій діяльності.

Після урочистої частини слухачі МАН прослухали лекції про методику написання учнівських науково-дослідницьких робіт, працювали у секціях , де вони отримали консультації щодо організації пошуково-дослідницької роботи в міжсесійний період. Приємно відзначити, що з дітьми працювали 6 докторів та 6 кандидатів наук, викладачі вищої категорії.

Тож побажаємо їм успіхів у науковій діяльності.

Залишити відповідь