На Миколаївщині проведено Чемпіонат Миколаївської області зі спортивного туризму серед працівників закладів освіти

З 15 по 17 травня 2018 року в урочищі Мар`ївське Баштанського району відбувся Чемпіонат Миколаївської області зі спортивного туризму серед працівників закладів освіти.

У Чемпіонаті взяли участь збірні команди закладів загальної середньої та позашкільної освіти Миколаївської області, а саме: Вітовського, Миколаївського, Снігурівського, Новобузького, Арбузинського, Казанківського та Веселинівського районів, міст Первомайська, Вознесенська та Миколаєва.

Під час змагань педагоги області мали змогу продемонструвати свої знання, вміння та артистизм на дистанціях та у конкурсах: «смуга перешкод» (особисто-командна дистанція), «смуга перешкод» (командна дистанція), «спортивне орієнтування» (особисто-командна дистанція), «конкурсна програма» (туристська пісня, театралізований конкурс, конкурс мальованих газет «Репортаж «День за днем», інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?»).

За результатами запеклої боротьби І місце виборола збірна команда педагогів м. Миколаєва, ІІ місце – Снігурівського району, ІІІ місце – Миколаївського району.

Всі учасники отримали грамоти, медалі, сертифікати на грошову винагороду та кубки.

 

Залишити відповідь