Проведено ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів відділень історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю Миколаївського обласного територіального відділення Малої академії наук України

З 07 по 09 лютого 2019 року Миколаївським обласним Центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді проведено ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів  відділень історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю Миколаївського обласного територіального відділення Малої академії наук України.

На захід прибули юні науковці з Миколаївського, Вознесенського, Вітовського, Снігурівського, Кривоозерського, Єланецького районів, міст Миколаєва, Первомайська та Вознесенська, Доманівської об’єднаної територіальної громади та вихованці гуртків МОЦТКЕ УМ.

07 лютого 2019 року відбулось тестування з базових дисциплін (історія України, українська мова та література), написання якого вирішувало чи зможе учень претендувати на призове місце. Наступного дня проведено захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів  МАН у 3 відділеннях та у 12 секціях, а саме: «Історія України», «Історичне краєзнавство», «Етнологія», «Археологія», «Право», «Соціологія», «Теологія та історія релігії», «Педагогіка», «Журналістика», «Географія та ландшафтознавство», «Кліматологія та метеорологія», «Гідрологія». За підсумками конкурсу-захисту дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів отримали 34 учасника.

Всього в заході взяло участь 67 учасників.

 

Залишити відповідь