Шановні організатори й ініціатори краєзнавчої конференції!

Дозвольте висловити свої щире захоплення вашим вмінням все гарно організувати, добре подбати про дітей та їх керівників. Просто дивує ваша єдність, координація дій, відданість учням, краєзнавчий справі, справжня працьовитість, завзятість. Ви всі просто молодці!

Вже не вперше стаємо учасниками краєзнавчої конференції, проте завжди відчуваємо турботу, увагу, піклування з боку співробітників вашого чудового навчально-виховного закладу. З вами завжди приємно мати справу, завжди приємно спілкуватися, відчувати повагу, ласку, щирість взаємовідносин. І це на всіх рівнях конференції, на всіх етапах, на всіх ланках. Де б ми не були, відчули щиру порядність: під час роботи секцій, у їдальні, у готелі, в автобусі. Ми дякуємо за високий професіоналізм, за вашу чудову конференцію, де перебувати приємно, корисно, цікаво. Можливо саме тому, ми так намагаємося потрапити до вас? Там, де буває добре, туди хочеться ще раз повернутися.

А скільки друзів ми придбали, скільки спілкувалися з однодумцями, з колегами! Це теж великий бонус Всеукраїнського краєзнавчого форуму! Дякуємо за ті враження, що ми отримали під час перебування у вашому місті. Дивовижний музей, змістовна робота у краєзнавчому відділі наукової універсальної бібліотеки, прекрасні дитячі концертні виступи, глибоко-емоційна, зворушлива зустріч з учасниками АТО, неперевершені виступи науковців, безліч корисної інформації про вищий навчальний заклад – ЧНУ.     Дякуємо за конференцію, за вашу турботу, за нові знання й незабутні враження.

Учасники ІХ   Всеукраїнської краєзнавчої конференції учнівської молоді

«Мій рідний край, моя земля очима сучасників»,

команда учнів ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія ОТГ селищної ради Асканія-Нова Херсонської області, Шокун Анна, учениця 10 класу та   Емурлаєва Ельвіна, учениця 11 класу, керівник делегації, вчитель Ташкевич Людмила.


Андрійчук Тетяна Григорівна – виконуючий обов’язки директора МОЦТКЕ УМ :

“Приємно отримувати позитивні відгуки від колег та учасників Всеукраїнської конференції ” Мій рідний край, моя земля очима сучасників” . “

Залишити відповідь