Вітаємо з перемогою у ХVI Всеукраїнському зборі-змаганні юних рятувальників «Школа безпеки»

З 12 по 17 серпня 2018 року на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відбувся ХVI Всеукраїнський збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки».

У Зборі-змаганні взяли участь близько 200 дітей та молоді віком від 10 до 18 років з 18 регіонів України. Миколаївську область представляли вихованці гуртка “Школа безпеки” Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді (тренер Мезінов О.А., суддя від команди Овсяннікова О.В., представник команди Мезінов С.О.) .

Юні рятувальники змагались на дистанціях, які максимально наближені до реальних умов у небезпечних ситуаціях, спритно одягали костюми Л-1 для хімічного та радіаційного захисту, уміло гасили пожежу та надавали домедичну допомогу, демонстрували вміння рятувати людей у різних життєвих ситуаціях за допомогою рятувального та туристичного спорядження. Окрім змагань, діти показали свої таланти під час різноманітних творчих конкурсів, які показують їхню креативність та різнобічність.

В запеклій боротьбі команда Миколаївської області у складі Борисенка Андрія, Фокіна Дениса, Бутиніної Євгеніії, Нікітюк Анни, Возняка Володимира, Цешнатія Данила та Доги Аліни посіла перше місце.

Вітаємо команду та тренерів з перемогою у змаганнях бажаємо міцного здоров`я,  наснаги та нових перемог!

 

Залишити відповідь