20 років на варті безпеки! Вітаємо команду Миколаївської області з перемогою у XVІІ зборі- змаганні юних рятувальників «Школа безпеки»

4-10 серпня 2019 року на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відбувся XVІІ збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки». У змаганнях взяли участь 22 команди з 19 регіонів України. 

Миколаївщину представляла команда «Екстрим» Галицинівської ОТГ Вітовського району, вихованці гуртків «Школа безпеки» МОЦТКЕ УМ та Вітовського ЦПР: Лютер Андрій, Шинкарук Андрій, Борисенко Андрій, Шепель Дмитро, Фокін Денис, Шепель Олена, Никитюк Анна, керівники команди: Мезінов О.А. – вчитель Миколаївської ЗОШ №3, керівник гуртка «Школа безпеки» МОЦТКЕ УМ та Вітовського ЦПР, Мезінова Т.О. – вчитель Микоаївської ЗОШ №53. 

Команда з Миколаївщини виборола І місце на дистанції «Рятувальні роботи на акваторії», в загальному заліку конкурсної програми, в конкурсі представлення команд «Візитна картка». 

Стала срібним призером на дистанціях «Аварійно-рятувальні роботи в зоні техногенної аварій» та «Медицина» (надання домедичної допомоги). у виді «Аварійно-рятувальні роботи з висотної будівлі», у конкурсі плакатів соціальної реклами. Команда «Естрим» посіла третє місце на дистанції «Пошуково-рятувальні роботи в природному середовищі» і у виді «аварійно-рятувальні роботи в зоні хімічного або радіаційного забруднення». Крім цього капітан команди – Лютер Андрій виборов звання «Містер рятувальник – 2019». 

Нашій команді всі дистанції давалися доволі легко, адже ми до них наполегливо тренувалися. Змагання проходили у атмосфері дружби, свята, учасники відчували турботу від організаторів змагань. Всім запам’яталися навчально-польові навчання, «Козацькі забави», конференції, вечори, дискотеки, екскурсії чарівним містом – Львів і чудово підготовленими і проведеними дистанціями змагань та доволі чесним суддівством.

Отже, перемогу в загальному заліку у старшій віковій групі виборола– команда «Екстрим» з Миколаївщини. Друге місце посіли рятувальники з Волині і на третьому місці Тернопільська область.

Вітаємо з яскравою та впевненою перемогою! Бажаємо удачі, завзятості і наполегливості, нехай вам завжди вистачає сил та запалу, нехай нікуди не дінеться витримка та твій ентузіазм.