Команда Миколаївської області стала призером Міжнародних змагань зі спортивного туризму

З 3 по 06 жовтня 2019 року в с. Гаразджа Луцького району Волинської області відбулись Міжнародні змагання зі спортивного туризму серед юнаків та юніорів “Волинь” .

В змаганнях взяли участь 36 команд з чотирьох країн. Цього року це представники Білорусії (м. Кобрин та м. Гродно), Литви, Латвії, України. Миколаївщину представляли збірні команди області молодшої та середньої вікових груп – гуртківці МОЦТКЕ УМ: Мазуренко Олександр, Пугачевський Дмитро, Карпінська Марія (всі троє вихованці Носкова І.П та Костюкова О.П) та Слободян Неля (вихованка Григор’єва В.Я.). Керувала на змаганнях командою молодшої групи – Пушкаренко В.Д., керівник гуртків МОЦТКЕ УМ. До складу команди середньої групи увійшли: Безсмертний Максим (вихованець Пушкареко В.Д.), Мединський Іван (тренер Лисунець О.С.), Вагіна Катерина (тренер Вагіна Ю.В.), Котова Катерина (вихованка Носкова І.П. та Костюкова О.С.). Керували командою під час змагань методисти МОЦТКЕ УМ – Трощенко В.О. та Гладка О.В.

Програма передбачала змагання на дистанціях: “Смуга перешкод” (командні та особисті змагання) та «Крос-похід” (командні змагання).

Збірна команда середньої вікової групи проявивши на всіх дистанціях неабияку волю до перемоги посіла почесне п’яте місце в загальному заліку.

Команда молодшої вікової групи в запеклій боротьбі виборола 2 місце в загальному заліку. Слободян Неля стала чемпіонкою в особистому заліку.

Вітаємо тренерів, учасників, переможця та призерів! Бажаємо здоров’я, наснаги, терпіння та нових перемог.