Команда Миколаївщини виборола бронзовий Кубок України з пішохідного туризму

З 29 листопада – 01грудня 2019 року в м. Решитилівка Полтавської області пройшли змагання – командний Кубок України зі спортивного туризму – пішохідний туризм в закритих приміщеннях.

 Серед 13 команд з 9 регіонів України Миколаївську область представляла команда Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства тами екскурсій учнівської молоді. На змаганнях було дві дистанції “Зв’язки” та командна ” Смуга перешкод” На зв’язках виступали таким складом Колеснікова Марія – Носков Ігор, Шинкарук Андрій – Носков Павло, Лисунець Олександр – Пушкаренко Валентина. Достойна конкуренція не дала змогу потрапити до трійки призерів цієї дистанції.

 У тому ж складі вже разом виступали на командній смузі. Трохи не поталанило, за жеребом випало стартувати першими, а це завжди велика психологічна напруга навіть для досвідчених спортсменів, особливо на тлі попередньої невдачі. Але наші спортсмени зуміли налаштуватись на боротьбу та посіли 3 місце на дистанції, що дало змогу в загальному заліку отримати бронзовий кубок.