СТАРТУЄ КОНКУРС-ЗАХИСТ МАН 2020 року

06 грудня 2019 року на базі Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді  проведено зимову сесію відділів історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю.

На захід прибули учні-члени МАН з міст Миколаєва, Очакова та Первомайська, Вітовського, Доманівського, Кривоозерського, Веселинівського, Новоодеського, Снігурівського районів, Воскресенського, Доманівського та Шевченківської ОТГ.

Під час роботи сесії вихованці прослухали лекції з питань науково-дослідницької діяльності в рамках Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт  Малої академії наук України.

Консультування з питань оформлення науково-дослідницьких робіт проводилося у 14 секціях відділень історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю, які працюють при Миколаївському обласному Центрі туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді. Також учасники сесії отримали рекомендації щодо підготовки та участі  у І-ІІ етапах Всеукраїнського конкурсу МАН, які відбудуться у січні-лютому 2020 року.

Всього в зимовій сесії взяло участь 87 дітей.

Успішного захисту вам – юні науковці!

Правила проведення МАН