Проведено турнір з LAZERTAG серед вихованців гуртків національно-патріотичного напрямку

14 грудня 2019 року на базі Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді відбувся турнір з LAZERTAG на приз Святого Миколая.

У заході прийняло участь 16 команд з районів (міст), ОТГ області.

Подібний захід для вихованців гуртків національно-патріотичного напрямку проводили вперше за олімпійською системою( 1-3 коло, 1/4, 1/2 , фінал). Поєдинки для кожної команди тривали десять хвилин. Однак за цей короткий час учасники змагань встигли продемонструвати вміння володіння зброєю, грамотні тактичні дії. Несподіванкою для організаторів та учасників турніру виявилося те, що вже у другому та третьому колі з гри вибули досвідчені команди. У напівфіналі та особливо у фіналі, розгорілася запекла боротьба за лідерство.

В азартній, запеклій боротьбі команди продемонстрували високу майстерність, злагоджені тактичні дії та прагнення до перемоги. Перше місце посіла команда Лиманської ЗОШ (керівник команди Грушай М.В.), на другому – команда “Чорноморська Січ” (керівник Сидорчук О.М.), третє місце посіли гуртківці команди “Бугські силовики” (керівник Андреєв В.А.).

 Солодкі подарунки цього дня отримали всі учасники змагань від самого Святого Миколая. Дякуємо командам за участь та драйвовий настрій!