В МОЦТКЕ УМ відбулось свято до дня Святого Миколая

День Святого Миколая – особливий для кожної дитини, адже кожне дитяче серце з трепетом чекає від Святого Миколая здійснення заповітної мрії. Історія ця повторюється кожного року в ніч з 18 на 19 грудня… Саме в цю ніч Святий Миколай мандрує світом.

Тому 19 грудня 2019 року до Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді завітали вихованці гуртків Центру, учні Миколаївської ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. № 3 Миколаївської обласної ради та Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. № 51 Миколаївської міської ради на святково – ігрову програму присвячену дню Святого Миколая.

Під час святкової програми малеча розповідала віршики, співала пісні, мала змогу переглянути театралізований епізод з життя української родини «Вечір напередодні свята Миколая». Діти з задоволенням грали в «Хто я ?»,  «Маску», «Мишенята та сир», «Лабіринт», «Зимові слова» тощо. Всі дітки були чемними та отримали чудові враження, радісні емоції, заряд позитивної енергії на наступний рік, а Святий Миколай приніс гарний настрій та солодкий подаруночок – «миколайчик». Це свято стало незабутнім дійством як для організаторів, так і для маленьких гостей, адже кожна людина, маленька чи доросла, чекає новорічного дива, безліч подарунків, здійснення усіх мрій та побажань. Нехай кожна дитина, кожен маленький мешканець Миколаївщини отримає бажане і всі мрії обов’язково.