Проведено ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

З 13 по 15 лютого 2020 року проведено ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Миколаївського обласного територіального відділення МАН України відділень історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю, які працюють при Миколаївському обласному Центрі туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.
В заході взяли участь 76 учнів-членів Малої академії наук України з 15 районів і міст області, 3 з об’єднаних територіальних громад та Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді. Не взяли участі в заході учні з м. Вознесенська, Арбузинського, Баштанського, Братського, Березнегуватського, Вознесенського, Казанківського, Очаківського, шкіл-інтернатів та ПТНЗ.
Захист проходив у 14 секціях: «Історія України», «Історичне краєзнавство», «Етнологія», «Археологія», «Всесвітня історія», «Правознавство», «Політологія», «Теологія, релігієзнавство та історія релігії» , «Філософія», «Журналістика» «Педагогіка», «Географії та ландшафтознавство», «Кліматологія та метеорологія», «Гідрологія».
За результатами Конкурсу дипломами І ступеню нагороджено 12 учасників, ІІ ступеня -13, ІІІ ступеня-16. З них: 15- зі шкіл м. Миколаєва, 13 з районів і міст області, 5 з ОТГ, 8- вихованці Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.