Проведено перший тур відкритої першості МОЦНПВТК УМ з виду «Швидкісна стрільба»

26 вересня 2020 року Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді проведено перший тур відкритої першості МОЦНПВТК УМ з тактико-спеціальної підготовки з виду «Швидкісна стрільба».

На змагання прибули 12 команд з міста Очакова, Миколаївського (2 команди), Новобузькго, Новоодеського районів, Галіцинівської, Шевченківської, Коблівської та Чорноморської ОТГ та вихованці гуртків МОЦНПВТК УМ.

Юні патріоти показали свої знання та вміння отримані під час занять в гуртках та у школі «Патріот». На дистанції учасникам запропоновано виконати на швидкість ряд вправ зі стрільби: з положення стоячи з рухомої платформи, з коліна, з пістолета з лівої руки, з пневматичної зброї з положення лежачи. Рух по дистанції учасника змагань відбувався  в бронежилеті, шоломі, балістичних окулярах та зі зброєю.

Під час змагань було дотримано всіх протиепідеміологічних вимог (температурний скринінг, обробка спорядження антисептичними засобами, розроблено графік виступу команд та ін.).

До суддівства змагань залучено працівників закладу та досвідчених інструкторів. Всього в змаганнях взяли участь 93 учасника.