Юні науковці Миколаївщини: інтелект, креативність, перспективність

У Миколаївському обласному Центрі національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді з 11 по 13 лютого відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Миколаївського обласного територіального відділення МАН України.

Свої роботи представили більше п’ятидесяти учнів Малої академії наук України з різноманітних закладів освіти міста та області..

Не дивлячись на те, що захід відбувся в онлайн-форматі. Все пройшло на найвищому рівні! Юні науковці презентували результати власних досліджень, а досвідчене журі чесно оцінили їх роботи, враховуючи правильність виконання умов конкурсу, змістовність дослідження та навички його презентації. Змінено й формат проведення всіх (міського, обласного, всеукраїнського) етапів конкурсу, до якого, крім заочного оцінювання дослідницьких робіт, входять постерний захист і наукова конференція.

Захист пройшов у 16 секціях: “Історія України”, “Всесвітня історія”, “Історичне краєзнавство”, “Етнологія”, “Археологія”, “Філософія”, “Політологія”, “Соціологія”, “Теологія та історія релігії”, “Журналістика”, “Педагогіка”, “Географія та ландшафтознавство”, “Кліматологія та метеорологія”, “Правознавство”, “Гідрологія” та “Геологія”.

За результатами конкурсу дипломами І ступеню нагороджено 11 учасників, ІІ ступеня – 9, ІІІ ступеня – 9.

Вітаємо переможців і висловлюємо безмежну подяку керівникам та усім учасникам за презентацію цікавих і змістовних наукових робіт та за доєднання до такого важливого проекту!