#МандруйМиколаївщиною. Визначено найкращих гідів Миколаївщини.

22 лютого 2021 року підведено підсумки он-лайн конкурсу туристичних гідів «#МандруйМиколаївщиною 2020». З ініціативою проведення подібного конкурсу та покращення туристичної привабливості Миколаївщини виступила рада з питань розвитку туризму та рекреаційно-курортної діяльності при Миколаївській облдержадміністрації та при підтримці управління молоді та спорту.

Конкурс проходив в декількох номінаціях: краща он-лайн-екскурсія проведена на Миколаївщині, волог-екскурсія в нашому регіоні, міська екскурсія, еко-екскурсія та відкриття року для юних краєзнавців. До складу компетентного журі конкурсу увійшли: Олена Гаврилова – старший викладач Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв, Геннадій Євтушенко – директор агентства ІТ екскурсій MykolaivLookCity, Андрій Нерода – генеральний директор компанії «Event company Super Свято», Дар`я Арчібісова – представник асоціації гідів України в Миколаївськіій області та Валерій Чернявський – заступник директора Миколаївського краєзнавчого музею.

Дуже приємно, що поруч з досвідченими екскурсоводами області перемогу в номінації “Відкриття року для юних краєзнавців” набравши найбільшу кількість вподобайок здобула Кондріна Юлія, вихованка гуртка «Юні музеєзнавці» Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (керівник Денис Бондаренко) представивши на розсуд журі свій проєкт «Екскурсія зниклим селом. Новопетрівка Березанського району».

Вітаємо Юлію з перемогою! Бажаємо успіхів, здійснення творчих мрій та підкорення нових вершин.