Завершено Всеукраїнський конкурс «МАН-Юніор Дослідник»

Упродовж квітня-травня 2021 р. Національним Центром «Мала академія наук України» удванадцяте проводився Всеукраїнський інтерактивний конкурс «МАН-Юніор Дослідник», однією з номінацій якого є «Історик-Юніор». Основна ідея конкурсу полягає у залученні шкільної молоді до дослідницької роботи, винахідництва та наукового пошуку. У цьому році для юних істориків організатори запропонували тему «Короткий екскурсійний маршрут із елементами власного дослідження». 193 учасники з різних регіонів України презентували віртуальні екскурсії сотнями найцікавіших місць нашої держави.

Понад місяць тривало відкрите оцінювання та експертний аналіз учнівських проєктів. Кращі роботи запрошені до on-line захисту.

У підсумку, в запеклій боротьбі, вихованка гуртків «Археологічне краєзнавство» та «Юні музеєзнавці» Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді Юлія Кондріна (керівник Д.В. Бондаренко) з проєктом «Таємниці зниклого села Новопетрівка» виборола почесне ІІІ місце. Варто відзначити, що вихованці цих гуртків уже третій рік поспіль стають лауреатами у номінації «Історик-Юніор» конкурсу «МАН-Юніор Дослідник».

Вітаємо Юлію та бажаємо чудових ідей, великого натхнення, успіхів і гідної винагороди!