Юні туристи змагались на дистанції “Особиста смуга перешкод”

17 жовтня 2021 року на території Міського парку культури та відпочинку «Перемога» Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) проведено тур відкритої Першості зі спортивного туризму серед юнаків та юніорів на дистанції “Особиста смуга перешкод”.

До участі в заході долучились близько 150 юних туристів: представники Комунального закладу “Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді” Херсонської обласної ради, Вознесенського міського Центру дитячої та юнацької творчості, Центру позашкільної роботи Галицинівської сільської ради, Котляревської ЗОШ І – ІІІ ступенів Шевченківської сільської ради, Плацу творчості учнів м. Миколаєва, Будинку творчості дітей та юнацтва Інгульського району м. Миколаєва та вихованці гуртків МОЦНПВТК УМ. Разом з юними туристами змагались між собою і педагоги – керівники гуртків відповідних закладів.

Змагання проходили на двох дистанціях – для старшої і молодшої вікових груп. Учасники могли обрати дистанції за вибором, на якій вони за визначений час повинні були подолати якнайбільше етапів, обираючи їх складність відповідно до рівня власної спортивної майстерності. Строкатість вибору, запропонованого юним туристам, дозволила кожному сформувати власну, несхожу на інших, дистанцію.

Вітаємо юних спортсменів та їх педагогів з проходженням таких складних дистанцій та бажаємо їм нових звершень!

Наразі суддівська колегія працює над підведенням підсумків змагань.