Проведено установчу (осінню) сесію Малої академії наук відділень історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю

10 листопада 2021 року відділеннями історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю Миколаївського обласного територіального відділення Малої академії наук України, що працюють на базі Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді, в режимі онлайн проведено установчу (осінню) сесію для здобувачів освіти, які у жовтні ц.р. були зараховані до відповідних секцій. Цьогоріч до сесії долучились близько 150 учасників.

Слухачі МАН познайомились з особливостями освітнього процесу у Малій академії наук, науковими керівниками – провідними фахівцями закладів вищої освіти м. Миколаєва, перспективною тематикою науково-дослідницьких робіт.

Під час спілкування у секціях юні науковці отримали необхідну інформацію щодо основних етапів написання дослідницьких робіт та опрацювання результатів досліджень.

Символічно, що зустріч відбулась у Всесвітній день науки. Сподіваємось, що спілкування з вченими сприяло підвищенню в учнів інтересу до дослідницької діяльності, мотивувало їх до плідної роботи і майбутніх успіхів та високих досягнень у Малій академії наук.