Проведено педагогічний коучинг у відділеннях історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю Миколаївського обласного відділення МАН України

13 січня 2022 року Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді в режимі on-line на платформі ZOOM проведено педагогічний коучинг з питань підготовки наукових проєктів для участі у ІІ (обласному) етапі конкурсу-захисту Малої академії наук.

До заходу приєднались керівники секцій відділень історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю, вчителі, керівники учнівських науково-дослідницьких робіт з Доманівської, Воскресенської, Врадіївської, Степівської, Мостівської, Кривоозерської, Шевченківської територіальних громад, міст Миколаєва, Первомайська та Очакова.

У ході коучингу розглянули загальні питання організації ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту МАН, вчергове акцентували увагу на змінах у Правилах його проведення, надали консультації щодо змісту і оформлення постеру та власне наукової роботи. Керівники робіт мали можливість додатково поспілкуватися з науковими консультантами, отримати детальні інструкції щодо подальшої роботи. За результатами коучингу всім учасникам надіслано матеріали, що допоможуть в організації подальшої дослідницької роботи з дітьми та ефективної презентації її результатів під час конкурсу-захисту.

Вже у лютому 2022 р., у середовищі ZOOM, слухачі МАН у секціях презентуватимуть результати власних наукових напрацювань під час постерного захисту та наукової конференції.