Визначили переможців Патріотичного батлу

Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК М) до Дня Соборності України в режимі онлайн проведено вже традиційний інтелектуальний турнір «Патріотичний батл».

У півфіналі, 22 січня 2022 року, взяли участь 11 команд, які представили заклади освіти Веснянської, Бузької, Шевченківської, Ольшанської територіальних громад, міст Очакова та Миколаєва та МОЦНПВТК УМ. Учасниками розіграно три блоки питань: на загальну кмітливість, історія України та українського війська , знання основ військової справи. У запеклому протиборстві визначились призери, які і стали учасниками фіналу.

28 січня 2022 року відбувся фінал. У яскравій і напруженій боротьбі зустрілись команди «Вільний сокіл» (Миколаївський ліцей №19), «Степові соколи» (Зеленоярський ЗЗСО І-ІІІ ст. Веснянської СТГ), «Вільні серця» (Шевченківська ЗОШ І – ІІІ ст. Шевченківської СТГ). Учасники змагалися за кожне питання фінальної гри в «Інтелектуальній перестрілці», то динамічно випереджаючи на 2 – 4 бали, то наполегливо наздоганяючи одна одну. В окремому змаганні капітани розіграли між собою креативні питання та додали бали до загального результату команд. Запорукою успіху в цій грі, як завжди, були – знання, увага, швидке та логічне мислення, гострий розум.

У загальному підсумку «Патріотичного батлу-2022» ІІІ місце посіла команда «Вільні серця» Шевченківської ЗОШ, ІІ місце зайняла команда «Вільний сокіл» Миколаївського ліцею №19, переможцем гри стала команда «Степові соколи» Зеленоярського ЗЗСО.

Вітаємо юних патріотів! Бажаємо невичерпної енергії, натхнення, успіхів і радощів від наступних перемог!