Проведено патріотичний он-лайн NON STOP до Дня незалежності України

24 серпня Україна відзначала День незалежності. Цього року це свято отримало ще більш особливого значення, оскільки ми святкуємо його в умовах повномасштабного вторгнення росії, яка вкотре робить замах на суверенітет нашої країни.

З 22 по 29 серпня 2022 року Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) проведено патріотичний он-лайн NON STOP до Дня незалежності України.

До участі у заході долучились педагоги, батьки, учні, вихованці закладів освіти Новосанжарського НВК (Полтавська область),  Веснянської, Єланецької, Березанської, Кривоозерської, Баштанської, Новоодеської, Олександрівської, Горохівськоїх,  Снігурівської, Казанківської, Новобузької, сільської, селищної та міських рад та міст Миколаєва, Первомайська та Вознесенська, а також вихованці Миколаївської спеціальної школи № 3 Миколаївської обласної ради та Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.

Захід висвітлювався в групі МОЦНПВТК УМ в соціальній мережі Facebook (https://fb.me/e/1DhEIljZi) з хежтегом #МОЦНПВТКУМ_NON_STOP_2022.  Протягом тижня учасники NON STOP під час ревю «Україно, я тебе люблю!» творчо, креативно та з любов’ю  вітали рідну Україну з днем незалежності. Для тих хто полюбляє розгадувати загадки, вирішувати головоломки й цікавиться історією організатори заходу запропонували унікальну можливість долучитися до власної історії та дізнатися цікаві факти про її становлення у форматі квізу «Доброго вечора, ми з України» (на платформі Всеосвіта) та веб-квесту «Код нації». поділитись теплом свого серця з іншими. В такий нелегкий для нашої країни час, життя триває! Зараз нам потрібно, як найбільше згуртуватися, бути разом, та йти до нашої мети – ПЕРЕМОГИ. І ніякі звуки сирен не завадили нам побажати добра один одному та нашій рідній Україні створивши наповнений оптимізмом, вірою та надією ланцюг.

Всього у заході взяло участь 1103 учасники.