Завершилась доброчинна акція на підтримку воїнів «Новорічна листівка на передову»

З 22 листопада по 15 грудня 2022 року за ініціативи Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді проведено доброчинну акцію на підтримку воїнів «Новорічна листівка на передову» (далі – Акція). Організатором Акції в нашому регіоні виступив Миколаївський обласний Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.

До заходу долучилась учнівська та студентська молодь майже всіх територіальних громад Миколаївщини. Організатори отримали понад 300 новорічних листівок виконаних у різних графічних техніках (олівцями, фломастерами, акварельною чи олійною фарбами, гуашшю, крейдою тощо). Більшість листівок містять написи, привітання, побажання нашим Захисникам і Захисницям.

Всі матеріали Акції будуть розміщуватимуться на офіційних сторінках МОЦНПВТК УМ у соціальній мережі Фейсбук з хештегом #Листівка_Захиснику_Миколаїв.

Наразі розпочався наступний етап доброчинної акції «Новорічна листівка на передову». Організаторами роздруковуються та відправляються листівки Воїнам. У кожній листівці частинка дитячого серця, тепла, вдячності, поваги. Ось як звучать дитячі слова: “Мужні, сильні, відважні, Захисники моєї рідної України! Тяжко, важко, холодно, а Ви захищаєте та обороняєте мій дім, нашу країну”. “Мій любий татусь, я хочу привітати тебе з Днем Святого Миколая та з Новорічними святами. Бажаю здоров’я, миру та щастя! Чекаємо тебе вдома!” “Шановні Захисники! Ви – наша надія! Низький уклін Вам, мої герої”. “Наш Миколаївський дитячий фронт своїми листівками хоче підтримати бойовий дух, привітати зі святами і подякувати захисникам”.

Разом – ми сила! Віримо у Перемогу! Слава ЗСУ!!!