Студентський турнір з Lazertag

5 листопада 2023 року на території однієї з локацій м. Миколаєва відбувся молодіжний турнір з Lazertag. Організація і проведення турніру стали можливими завдяки тісній співпраці управління молоді і спорту Миколаївської ОВА, Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ), Громадської організації “ДОФ ЦЕНТР”, Студентської ради Миколаєва. Захід проходив з дотриманням безпекових вимог, обумовлених умовами воєнного стану.

На спеціально облаштованому ігровому полі змагалися 13 команд: 11 студентських, які представили Національний університет імені адмірала Макарова, Чорноморський національний університету імені Петра Могили, Миколаївський національний аграрний університет, Миколаївський навчально-науковий інститут права Національного університету “Одеська юридична академія”, та 2 команди старшокласників, з числа вихованців МОЦНПВТК УМ. За дотриманням правил турніру та результатами учасників пильно стежила досвідчена команда суддів, яка складалась з працівників МОЦНПВТК УМ.

Lazertag – захоплююча динамічна гра. Саме в ній можна визначити, хто з ваших друзів та супротивників найкращий стрілець і стратег. У запеклій боротьбі учасники показали високі результати і довели, що кожна з представлених команд гідна перемоги.

У чесному протистоянні перемогу в турнірі здобула команда “Компас” (МОЦНПВТК УМ, капітан – Гоч Юрій). Кращими серед студентських команд стали: ІІ місце – “Гострі котелки” (ЧНУ імені Петра Могили, капітан – Маринич Діана), ІІІ місце – “Підпал” (МНАУ, капітан – Бортник Богдан), ІV місце – “НУКовці” (НУК імені адмірала Макарова, капітан – Савун Ілля).

Вітаємо переможців!

Дякуємо всім учасникам змагань.

Безмежно дякуємо нашим Захисникам та Захисницям за можливість працювати задля майбутнього нашої молоді.

Прямуємо разом до Перемоги!