Відбувся другий етап Кубку з кіберорієнтування

17 грудня 2023 року, в рамках відкритої Першості МОЦНПВТК УМ зі спортивного туризму, відбувся 2 етап Кубку з кіберорієнтування. На старт змагань вийшли 53 учасники з м. Миколаєва, м. Вознесенськ, м. Новий Буг, смт. Казанка, м. Світловодськ, м. Херсон та м. Барселона. Декому довелось не лише проявити здібності орієнтувальника, а і неабияку наполегливість, щоразу підключаючись до чергового старту, незважаючи на слабкий сигнал Інтернету.

Цього разу організатори запропонували учасникам молодшої вікової групи пригадати теплу пору року року і побігати в сонячному сосновому лісі, відшукуючи окремі каміння та підступні дерев’яні башти, що приховалися серед кущів. А от представники старшої вікової групи та дорослі спортсмени змагались у казковому засніженому лісі та намагались відшукати контрольні пункти (КП) серед оленів, що прилягли відпочити та сніговиків, що загадково посміхаються, причаївшись між дерев.

Переможцями у молодшій віковій групі стали Лахтіонов Максим (смт. Казанка, тренер: Гордійчук С.Т.) і Остремська Анастасія (м. Миколаїв, тренер: Остремська І.П.). У старшій віковій групі найкращі результати продемонстрували Пугачевський Дмитро (м. Вознесенськ, тренери: Носков І.П., Костюков О.С., Гладка О.В.) і Остремська Катерина (м. Миколаїв, тренер: Остремська І.П.). найвправнішими і найшвидшими серед дорослих стали  Носков Ігор (м. Вознесенськ), і  Мартинова Дар’я (м. Миколаїв).

Вітаємо переможців! Чекаємо продовження змагань у новому році!

Разом до Перемоги!