Проведено акцію до Дня Збройних Сил України та Дня святого Миколая «Смаколики найчемнішим»

За ініціативи Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) з 6 по 25 грудня 2023 року з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня святого Миколая проведено Акцію «Смаколики Найчемнішим».

Акція «Смаколики Найчемнішим» – це благодійна ініціатива, метою якої є  підтримка воїнів Сил безпеки і оборони України, які захищають нашу країну від агресора, та подарувати їм святковий настрій і трошки тепла від учнів (вихованців) та педагогів закладів освіти, представників громадських організацій, волонтерів Миколаївщини.

Старт заходу відбувся 6 грудня 2023 року на YouTube-каналі МОЦНПВТК УМ,  де усі бажаючі могли долучитись до майстер-класу з виготовлення енергетичних батончиків (лінк на захід https://youtu.be/VbEadlAuFOQ). Учасники Акції разом з авторкою майстер-класу, директоркою МОЦНПВТК М, Андрійчук Т.Г. знайомились з тонкощами приготування енергетичних батончиків. Організатори запропонували самостійно виготовити смачні та поживні ласощі (за власним уподобанням і рецептурою) і передати їх  нашим Захисникам та Захисницям.

Усього до участі в Акції доєднались понад 300 учасників з різних куточків Миколаївської області. У соціальній мережі Facebook з хежтегом #МОЦНПВТКУМ_смаколики_найчемнішим вони ділились своїми смачними витворами і теплими посмішками тих, кому їх передавали.

Акція «Смаколики Найчемнішим» – це ще один спосіб висловити вдячність та повагу до тих, хто ризикує своїм життям заради нашого миру і безпеки. Це можливість показати, що ми не забуваємо про наших героїв, що ми пам’ятаємо про їхні потреби і бажання, що ми дбаємо про їхнє здоров’я та добробут. Це нагода зробити їхнє свято трохи солодшим та теплішим. Це справа честі та любові до нашої Батьківщини та її Захисників.

Робіть добро разом з нами!