Юні спортсмени-туристи змагались у швидкості та вправності

Завершилось суддівство 3 етапу Кубку з техніки і тактики відкритої Першості Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) на дистанції «Швидкість».

За умовами змагань, суддівська колегія запропонувала юним спортсменам-туристам перелік етапів, порядок проходження яких визначали самі учасники, що давало можливість побудувати дистанцію, з урахуванням власних можливостей. Відтак, загальний успіх виступу залежав від швидкості і правильності долання.

Відео проходження дистанції надіслали 31 учасник з МОЦНПВТК УМ, м. Вознесенська, Галицинівської та Ольшанської територіальних громад Миколаївщини та здобувачі освіти Сумської області.

У молодшій віковій групі п’єдестали пошани як у хлопців, так і у дівчат – за вихованцями Вознесенського міського центру дитячої та юнацької творчості (далі – Вознесенський МЦДЮТ) (тренери: Носков І.П., Костюков О.С.). Переможцями стали Костюков Костянтин і Гулордава Ася, срібними призерами – Добриця Олексій та Івон Аліса, а бронзовими – Панчул Ілля й Ананенко Олександра.

Гострою була боротьба серед учасників старшої вікової групи. І якщо вознесенські спортсмени-туристи були надшвидкими, то вихованці МОЦНПВТК УМ продемонстрували гарні знання Технічного Регламенту і непогану швидкість, що і сприяло підсумковому успіху. Переможцями стали Зубець Костянтин і Гончаренко Анна (обоє – МОЦНПВТК УМ, тренер Колеснікова М.О.). Друге і третє місце серед хлопців посіли, відповідно, Колесніков Володимир (МОЦНПВТК УМ, тренер Колеснікова М.О.) і Яланський Андрій (Вознесенський МЦДЮТ – МОЦНПВТК УМ, тренери: Носков І.П., Костюков О.С., Гладка О.В.). Серед дівчат срібло у Соловйової Валерії, а бронза – у Бабенко Єлизавети (обидві -Вознесенський МЦДЮТ – МОЦНПВТК УМ, тренери: Носков І.П., Костюков О.С., Гладка О.В.).

Дякуємо організаторам і учасникам за цікаві змагання!

Вітаємо переможців і призерів 3 етапу Кубку з техніки і тактики відкритої Першості МОЦНПВТК УМ зі спортивного туризму!