Визначились володарі Кубку з кіберорієнтування

14 квітня 2024 року відбувся шостий, останній, етап Кубку з кіберорієнтування відкритої Першості Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ).

Для останнього забігу сезону організатори розробили довгу і непросту дистанцію. Учасників молодшої вікової групи випробовували віртуальною місцевістю, на якій було багато лісу, каміння, мікрорельєфу, і у всьому цьому потрібно було знайти 18, ретельно прихованих, контрольних пунктів (КП).  Для старшої вікової групи КП було менше (13), натомість, це компенсувалось доволі складним рельєфом, за яким потрібно було постійно і дуже уважно стежити.

За звання найкращого кіберорієнтувальника на 6 етапі змагались 42 учасника з МОЦНПВТК УМ, Вознесенського міського центру дитячої та юнацької творчості (далі – Вознесенський МЦДЮТ), м. Миколаєва, Казанківської та Галицинівської територіальних громад Миколаївщини, Кіровоградської, Одеської та Сумської областей і м. Херсона.

Далеко не всі учасники змогли дістатись фінішу. Комусь не вистачило часу, хтось заблукав і здався, а комусь просто в цей день не пощастило з Інтернетом.

А важливість цього етапу була неабиякою, адже визначались переможці і призери загального заліку!

Серед хлопців молодшої групи впевнену перемогу здобув Лахтіонов Максим (Казанківська ТГ, тренер Гордійчук С.Т.). На другому місці – Бабич Захар (Кіровоградська область, тренер Кімбірська Н.В.). На третьому – Жарнов Андрій (Вознесенський МЦДЮТ, тренери: Носков І.П., Костюков О.С.).

Серед дівчат молодшої вікової групи на п’єдесталі пошани розташувались: Остремська Анастасія (І місце, м. Миколаїв), Лимаренко Вікторія (ІІ місце, Кіровоградська область, тренер Кімбірська Н.В.) і Фролова Тетяна (ІІІ місце, Казанківська ТГ, тренер Гордійчук С.Т.).

У старшій віковій групі серед хлопців і дівчат, відповідно, переможцями стали Гордійчук Кирило (Казанківська ТГ, тренер Гордійчук С.Т.) і Остремська Анастасія (м. Миколаїв). На другому місці – Пугачевський Дмитро (Вознесенський МЦДЮТ – МОЦНПВТК УМ, тренери: Носков І.П., Костюков О.С., Гладка О.В.) і Остремська Катерина (м. Миколаїв). На третій сходинці – Лахтіонов Максим (Казанківська ТГ, тренер Гордійчук С.Т.) і Годя Анастасія (Вознесенський МЦДЮТ – МОЦНПВТК УМ, тренери: Носков І.П., Костюков О.С., Гладка О.В.).

Тож змагання в рамках цьогорічного Кубку з кіберорієнтування завершились. Вітаємо переможців і призерів загального заліку:

у молодшій віковій групі

хлопці:

1 місце – Лахтіонов Максим (Казанківська ТГ, тренер Гордійчук С.Т.)

2 місце – Костюков Костянтин (Вознесенський МЦДЮТ, тренери: Носков І.П., Костюков О.С.);

3 місце – Панчул Ілля (Вознесенський МЦДЮТ, тренери: Носков І.П., Костюков О.С.).

дівчата:

1 місце – Остремська Анастасія (м. Миколаїв);

2 місце – Лимаренко Вікторія (Кіровоградська область, тренер Кімбірська Н.В.);

3 місце – Івон Аліса (Вознесенський МЦДЮТ, тренери: Носков І.П., Костюков О.С.).

у старшій віковій групі

хлопці:

1 місце – Гордійчук Кирило (Казанківська ТГ, тренер Гордійчук С.Т.);

2 місце – Пугачевський Дмитро (Вознесенський МЦДЮТ – МОЦНПВТК УМ, тренери: Носков І.П., Костюков О.С., Гладка О.В.);

3 місце – Яланський Андрій (Вознесенський МЦДЮТ – МОЦНПВТК УМ, тренери: Носков І.П., Костюков О.С., Гладка О.В.).

дівчата:

1 місце – Остремська Анастасія (м. Миколаїв)

2 місце – Остремська Катерина (м. Миколаїв)

3 місце – Бабенко Єлизавета (Вознесенський МЦДЮТ – МОЦНПВТК УМ, тренери: Носков І.П., Костюков О.С., Гладка О.В.)

Вітаємо переможців та призерів Кубку з кіберорієнтування відкритої Першості МОЦНПВТК УМ зі спортивного туризму 2023 – 2024 н.р.!

Дякуємо учасникам за тривалу, напружену і цікаву боротьбу!

Дякуємо тренерам за підтримку і створення умов для розвитку підростаючого покоління!

Дякуємо організаторам – методистам МОЦНПВТК УМ (Гладкій Олені Володимирівні, Трощенку Володимиру Олександровичу, Мартиновій Дар’ї Борисівні) за підготовку цікавих дистанцій і об’єктивне суддівство!

Низький уклін Силам безпеки і оборони України за можливість працювати, навчатись і змагатись!