Ось закінчилось літо 2015 року

titulОсь закінчилось літо 2015 року. Сподіваємось, що для вас, наші юні друзі, воно було цікавим, насиченим та незабутнім, і ви починаєте новий навчальний рік здоровими, натхненними, заповзятими.

 

C6CzN7wZDjUКолектив Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді вітає вас з традиційним Днем знань та запрошує до дружньої туристсько-краєзнавчої родини. З 1 по 15 вересня розпочато набір в гуртки нашого закладу. Для активних, спортивних та непосидючих чекають гуртки спортивного, велосипедного, водного, гірського, пішохідного та спелеотуризму, туристського багатоборства, для наймолодших – підготовча група “Юні туристи”, для тих хто хоче спробувати себе в ролі юного рятувальника – “Школа безпеки”.

FeRgSoQzDNAЦікавитеся рідним краєм? І нам є чим пишатися! Багато нового, неочікуваного та незвичайного про рідну Миколаївщину ви дізнаєтесь на заняттях літературного, географічного, екологічного, історичного, етнографічного, мистецтвознавчого, археологічного, декоративно-ужиткового краєзнавства. Вивчити рідний край, подорожуючи можна в туристсько-краєзнавчому гуртку.

Захоплюєтесь славним козацьким минулим рідного краю чи подвигами наших вояків? Тоді саме для вас гуртки “Захисники Вітчизни”, “Козацько-лицарського виховання Джура”, “Зірниця” та “Юні скаути”.

gXLurspWURsОкрім незвичних та нетрадиційних занять під керівництвом досвідчених педагогів, майстрів своєї справи, в закладі проводяться безліч масових заходів: походів, краєзнавчих експедицій, навчально-тренувальних зборів та наметових таборів, конференцій, змагань і свят. А кращі з кращих гідно представляють нашу область на Всеукраїнських та Міжнародних заходах.

Цікаво? Приходьте, ми чекаємо на вас. Адресу та контактні телефони розміщені на нашому сайті.  

 

WjkbFBx5TRo

Залишити відповідь