Команда Миколаївської області – бронзовий призер Чемпіонату України зі спортивного туризму

З 19 по 22 вересня 2024 року гостинна Тернопільщина приймала учасників Чемпіонату України зі спортивного туризму – пішохідний туризм, ІІІ ранг (дорослі). 

На змагання прибули спортсмени з 9 регіонів України. Реноме одного з  лідерів пішохідного туризму України відстоювала команда Миколаївської області у складі Колеснікової Марії, Носкова Ігоря, Пушкаренко Валентини, Пугачевського Дмитра, педагогів та вихованців Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді і Вознесенського міського центру дитячої та юнацької творчості. 

Організатори змагань запропонували учасникам три дистанції 5 класу складності: «Смуга перешкод», «Крос-похід» і «Рятувальні роботи». І на кожній з них миколаївські спортсмени-туристи фінішували у верхній частині протоколу, продемонструвавши при цьому не лише високий рівень фізичної підготовки і витривалості, а і неабиякі тактичні та технічні здібності. Систематичне самовдосконалення спортсменів, потужна індивідуальна і командна робота на кожному етапі, поєднання ґрунтовної попередньої розробки тактики проходження дистанцій і уміння діяти нестандартно й адекватно до ситуації, а, подекуди, – везіння, допомогли представникам Миколаївщини посісти ІІІ загальнокомандне місце на Чемпіонаті. 

Вітаємо команду Миколаївської області  з бронзою!  

Бажаємо подальших перемог і нових вершин у спортивному туризмі!  

Низький уклін нашим Захисникам і Захисницям – людям, завдяки яким маємо можливість брати участь та проводити змагання! 

Слава Україні!