Команда Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді взяла участь у Всеукраїнському зборі-змаганні юних рятувальників «Школа безпеки»

2-9 жовтня 2015 року з метою формування у дітей та молоді культури безпечної життєдіяльності, популяризації здорового, активного і безпечного способу життя, організації змістовного відпочинку і оздоровлення учнівської молоді команда (керівники: Мезінов О.А., Левченко І.О., суддя від команди Овсяннікова О.В.), у складі якої 7 вихованців гуртка «Школа безпеки» Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді (далі – МОЦТКЕ УМ), взяли участь у Всеукраїнському зборі-змаганні юних рятувальників «Школа безпеки», що в рамках Всеукраїнського дитячо-юнацького табору «Рятувальник» (смт Козин Обухівського району Київської області).

На змаганнях були представлені 20 команд з Івано-франківської, Волинської, Тернопільської, Рівненської, Вінницької, Одеської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської, Харківської, Луганської, Сумської,  Миколаївської областей та м. Києва.

Команда Миколаївської області посіла І місце з виду «Медицина – долікарняна допомога», ІІ місце – «Рятувальні роботи на акваторії». В особистих заліках на рятувально-прикладній дистанції  кращі результати показали учасники команди Орлова Наталія (І місце серед дівчат старшої вікової групи), Матей Тетяна (ІІІ місце серед дівчат середньої вікової групи), Кириленко Андрій (ІІІ місце серед хлопців старшої вікової групи), Геворгян Тигран (ІІІ місце серед хлопців молодшої вікової групи).

За результатами участі у Всеукраїнському  зборі-змагання команда Миколаївської області увійшла до 5 кращих команд, яким було надано можливість під час церемонії урочистого закриття взяти участь у показових виступах юних рятувальників по роботі з засобами малої механізації під час ліквідації надзвичайної ситуації техногенного характеру. 

Переможці нагороджені грамотами, кубками, медалями Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки». 

Залишити відповідь