Допоможемо разом!

У випускників Центру, членів дорослої збірної Миколаївської області, неодноразових переможців та призерів Всеукраїнських змагань, Майстрів Спорту України зі спортивного туризму Ігора і Оксани Носкових трапилася біда. Їх нещодавно народжений синочок Ярослав переніс складну операцію. Йому належить ще дві.

 

 Про те, що у дитини хірургічна патологія, батьки дізналися одразу після народження малюка. У найкоротші терміни дитину доставили у відділення новонароджених і йому було зроблено хірургічне втручання.

 Перше з трьох. Тепер справа за медикаментозним супроводом післяопераційного періоду та реабілітацією після першого етапу. Невідомо скільки випробувань належить пройти Ярику на шляху до одужання.

 Наша підтримка дуже потрібна. Як моральна, так і фінансова!

 Бажаючих підтримати Ігоря та Оксану Носкових і допомогти їх малюкові, чекають у суботу о 18.00 на вул. Радянська біля магазину “Сотка” на флеш-моб. Буде намальована буква “Я” на асфальті. Ми всі прогулюємось біля місця проведення. Раптово виходить дівчина сідає на стільчик і починає грати на гітарі. Це і є умовний сигнал. Ми швидко підходимо і стаємо в цю намальовану букву спиною один до одного. Або точніше спиною в середину, а обличчям назовні.

 З реквізиту потрібно завантажити додаток “свічка” або “запальничка” в плеймаркете.

 Включаємо свічку повертаємо телефон до оточуючих і стоїмо. Звучить молитва 3 рази. А ми стоїмо і світімось. Текст не традиційний, це лише вірш-благання. Тому не важливо, якого ви віросповідання.

 Як тільки закінчилася молитва, ми розходимось у різних напрямках. За бажанням ділимося враженнями ВК.

1111

Залишити відповідь