Кам’янецькі скелі – 2016

З 18 по 22 березня 2016 року відбулися міжобласні змагання з пішохідного туризму “Кам’янецькі скелі”, присвячені 72-ій річниці визволення міста Камянець-Подільській від нацистських окупантів. Цього року на старт вийшли команди з Кам’янця-Подільського, Хмельницького, Чернівецької та Миколаївської областей. Миколаївська область представлена 2 командами: «Центр-1»  та «Центр-2». До складу команди «Центр-1» увійшли досвідчені вихованці та випускники Центру туризму.  Команду «Центр-2» представляли вихованці різних позашкільних закладів області, кандидатів до складу збірної, яка представлятиме область на Чемпіонаті України з пішохідного туризму серед юнаків.

«Команда вперше цього року на таких змаганнях. Для нас головне не травмуватися і виступити достойно. Важко змагатися з кваліфікованими командами, і тому “Кам’янецькі скелі” для нас, команди «Центр 2» – тренування з підвищеною готовністю ”, участь у змаганнях-це один з етапів підготовки до інших стартів Всеукраїнського рівня», – сказала тренер нашої юнацької збірної Олена Володимирівна Гладка.

За підсумками двох днів команди «Центр-1» та «Центр-2» посідали друге та третє місця. В завершальний день на “Кам’янецьких скелях” змагалися на дистанції “Рятувальні роботи”. Тут не було рівних команді «Центр-1».

В загальному заліку наші команди посіли друге та третє місця.

Подарунком для команди стала прогулянка середньовічним містом.

Склад команди “Центр 1”: Носков Павло (КРОК), Левченко Катерина (Оболтусята), Бондаренко Дмитро, Толстяк Михайло, Тимофєєва Марина (Едельвейс), Лисунець Олександр (Оболтусята).

Центр 2: Трошева Вікторія (Оболтусята. тр Мартинов С.В.), Чернишов Богдан, Пугачевський Богдан, Мазюк Вікторія, Яроцька Ірина (Вознесенськ. тр Костюков О.С.), Саунін Андрій (КРОК. Трощенко В.О. , Гладка О.В.)

Залишити відповідь