Команда Миколаївської області – Чемпіон України зі спортивного туризму

З 30 червня по 4 липня  2016 року команда Миколаївської області взяла участь у Чемпіонаті України зі спортивного туризму – пішохідний туризм, що проводився в м. Світловодськ Кіровоградської області. До складу нашої команди увійшли вихованці та випускники Центру туризму.

В змаганнях взяли участь 10 команд з 8 регіонів України: м. Києва та Київської, Вінницької, Тернопільської, Хмельницької, Кіровоградської, Полтавської, Миколаївської областей.

Чемпіонат України цього року відрізнявся надскладними дистанціями як в фізичному, так і тактичному плані. Зокрема дистанцію «Рятувальні роботи» команда долала більше 2,5 годин, почергово виконуючи роль умовно потерпілого. На дистанції «Крос-похід» необхідно було самостійно встановити заданий час на етапах, отримуючи за скорочення його преміальні бали, але ризикуючи при цьому не вкластися в визначений час. Наша команда подала на дистанцію «Крос-похід» одну з найсміливіших заявок і зуміла її виконати.

Таким чином, команда виграла дистанцію «Крос-похід» та посіла ІІ місце на дистанції «Рятувальні роботи». З виду «Смуга перешкод (зв’язки)» свою дистанції виграли Левченко Катерина та Носков Павло, Толстяк Михайло та Лисунець Олександр. Високі показники на дистанціях забезпечили команді загальну перемогу на Чемпіонаті України. Толстяк Михайло (тренер Безпалий М.А.) вперше виконав норматив  «Майстер спорту України».

Вітаємо переможців! 

Залишити відповідь