Проведено змагання зв’язок в старшій віковій групі.

11 грудня спортивна зала Лиманівської ЗОШ І – ІІІ ступеню Вітовської районої ради Миколаївської області гостинно зустрічала учасників чергового туру Відкритої першості Миколаївського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді «Смуга перешкод. Зв’язки» (для старших команд). За сприянням керівництва школи, руками гуртківців та їх керівника, вчителя фізичної культури Безпалого Миколи Андрійовича, в спортивній залі створено спеціальне обладнання для організації змагань з туризму достатньо високого рівня. Це і скелелазні стенди, і пункти для організації надійної страховки, і обладнання для кріплення та наведення різноманітних переправ.

Все це дозволило спланувати дуже цікаву дистанцію, під час проходження якої команда за 30 хвилин мала подолати як можна більше етапів з 17 встановлених. До речі,максимальна кількість етапів, яку “потягнули” спортсмени дорівнює 7. Тож було дуже цікаво спостерігати не тільки за високим технічним рівнем команд, але і за різноманітними тактичними рішеннями. Боротьба була настільки наполегливою, що деякі команди фінішували майже на останній секунді.

Результати змагань такі:

1 місце – команда “Альтус” МОЦТКЕ УМ, керівники Зайкін О. В., Шилова Н. І.

2 місце – команда “Оболтусята” МОЦТКЕ УМ, керівники Мартинов С. В., Лисунець О. С.

3 місце – команда “Едельвейс” МОЦТКЕ УМ, керівник Безпалий М. А.

Серед зв’язок кращими стали:

1 місце – Миропольцев Олексій та Шматкова Олена (команда “Альтус” МОЦТКЕ УМ, керівники Зайкін О. В., Шилова Н. І.)

2 місце – Красніков Андрій та Трофіменко Влад (команда “Альтус” МОЦТКЕ УМ, керівники Зайкін О. В., Шилова Н. І.)

3 місце – Галиба Валентина та Остремський Влад (команда “Крок” МОЦТКЕ УМ, керівники Трощенко В. О., Гладка О. В.)

Загалом в турі взяло участь 11 команд старшої вікової групи з м. Херсону, Інгульського району, м. Вознесенська та МОЦТКЕ УМ. ДО суддівства залучено вихованців та випускників Центру туризму. Всього понад 80 чоловік.

Залишити відповідь