До наукових вершин МАН!

З 08 по 10 лютого 2018 року на базі Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді проведено ІІ (обласний) етап конкурсу – захисту МАН учнівських науково-дослідницьких робіт у відділеннях  історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю Миколаївського обласного територіального відділення МАН України в якому взяли участь 89 учнів-членів Малої академії наук України  з  15 районів і міст області  та 4  об’єднаних  територіальних громад ( Баштанська, Шевченківська, Бузька, Доманівська)  В тому числі: м. Миколаїв 29, райони, міста області -43, вихованці МОЦТКЕ УМ-17.

Діти захищалися в таких секціях: «Історія України», «Історичне краєзнавство», «Етнологія», «Археологія», «Всесвітня історія», «Правознавство», «Соціологія» «Політологія»,  «Теологія та історія  релігії» , «Журналітика», «Педагогіка», «Географія та ландшафтознавство», «Кліматологія та метеорологія», «Гідрологія».  Оцінювало роботу професійне журі, до складу якого ввійшли 5 докторів наук, 9 кандидатів наук, 2 викладача вузів та 5 педагогічних працівників МОЦТКЕ УМ та загальноосвітніх навчальних закладів.

За результатами тестування  дипломами І ступеню нагороджено 8 учасників Конкурсу, ІІ ступеню -18, ІІІ ступеню-15. З них 12 учнів зі шкіл м. Миколаєва, 21 з районів, міст області, 8 – вихованці Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій  учнівської молоді.

Вітаємо переможців та учасників конкурсу-захисту з підкоренням перших наукових вершин! Бажаємо нових творчих злетів та здійснення мрій.

Залишити відповідь