Канікули розпочались, а ми продовжуємо працювати.

З 11 по 16 червня відбувалась зміна у таборі з активним способом пересування по Миколаївській області. До складу групи увійшли сильніші спортсмени зі всієї області, загалом 27 вихованців туристсько-спортивних гуртків.

Нитка маршруту розпочалась з с. Мигія, де проводились навчально-тренувальні заняття з водного туризму по зборці плавзасобів (катамаранів) та відпрацюванню техніки проходження порогів.

Група пересувалась по маршруту двома способами: пішки та на катамаранах.

Програма тренувань у таборі містила заняття зі скелелазіння, техніки спортивного туризму та спортивного орієнтування. Кожного дня заняття відбувались у різній місцевості, що дало змогу учасникам отримати великий досвід, закріпити знання та навики отримані під час навчально-виховного процесу за рік, підвищити свою спортивну майстерність.

Заняття зі скелелазіння та спортивного орієнтування проходили на Громових скелях, скелях у Корабельній балці та біля м. Южноукраїнськ. Заняття з техніки спортивного туризму проходили біля Громових скель, де учасники проходили дистанції як особисто , так і у командах. Капітани команд побули у ролі тренерів та розробляли тактики та питання по проходженню дистанцій. Під час проходження командної техніки, учасники штучно потрапляли у різні екстрені ситуації, які можуть виникнути під час долання деяких перешкод.

Залишити відповідь