Проведено Кубок України серед юнаків з пішохідного туризму

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України у 2018 році було проведено Кубок України серед юнаків з пішохідного туризму, який складався з трьох етапів: відкритого Кубку Полтавської області, відкритих змагання Миколаївської області «Кубок Бугу» та відкритого Чемпіонату Кіровоградської області. У Кубку взяло участь 134 учасники з 18 областей та м. Києва.

У командному заліку молодшої групи Миколаївський обласний Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді посів ІІ місце. До складу команди Центру увійшли вихованці туристських гуртків, а саме: Котова Катерина, Кричун Дарина, Козлова Катерина, Качаєв Єгор (тренер – Носков І.П.) Безсмертний Максим (тренер – Пушкаренко В.Д.), Шурмін Роман (тренер – Колеснікова М.О.)

З різних причин в останньому етапі Кубку Яроцька Ірина та Качаєв Єгор не змогли взяти участь, але завдяки гарному виступу на попередніх етапах змогли зберегти свої призові місця. Так, Качаєв Єгор в особистому заліку серед хлопців молодшої групи посів ІІІ місце, а Яроцька Ірина – І місце серед дівчат старшої групи.

Носков Ігор Петрович та Пушкаренко Валентина Дмитрівна були відзначені грамотами, як тренери, які здійснили якісну підготовку команди до змагань.

 

Залишити відповідь