Успішний виступ у Львові

У травні 2018 р. у м. ЛьвовіпроходилаМіжнароднаучнівськанауково-практична конференція “Українаочимамолодих”. Організаторами якої є Національний центр “Мала академія наук України” і КЗ ЛОР “Львівськаобласна Мала академія наук учнівськоїмолоді”. Цьогоріч на захід приїхали юні науковці з різних куточків нашої країни, які підготували доповіді про найактуальніші проблеми сьогодення та способи їх вирішення.

Миколаївську МАН України представляв Фечко Іван, учень 11 класу, учасник гуртка історик Широколанівської ЗОШ І-ІІІ ст. Веселинівської районної ради (керівник Ковалів Павло Васильович), вихованець творчих об’єднань Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

Під час конференції було визначено найкращих учасників секційних засідань.В секції «ХХ століття в історичній пам’яті: локальні історії», в якій взяли участь 23 учасники з 19 областей України, дослідження Івана Фечк ата захист роботи на тему: «Культурно-політичні відносини між німцями-колоністами та радянською владою на прикладі колонії Ландау» був визнаний найкращим серед усіх учасників.Іван отримав право презентувати свої дослідження на заключній частині пленарного засідання під час закриття Міжнародної конференції, де знову отримав багато схвальних відгуків від львівської наукової еліти.

“Україна очима молодих” – це цікавий досвід для юних науковців. Тут школярі змогли реалізувати свої ідеї, розповісти про них іншим, а також вдосконалити те, що вже напрацьовано, адже вони бачать майбутнє по-своєму – модерно і знають, що потрібно зробити для того, аби покращити нашу країну. Науково-практична конференція – безумовно, зелене світло для молодих людей, котрі впевнено крокують до своєї мети.

Програма конференції передбачала організацію цікавого дозвілля юних науковців. Львів зачарував своєю середньовічною красою, представленою під час автобусних та пішохідних екскурсій, за що хочеться особливо подякувати організаторам заходу.

 

Залишити відповідь