Відбувся фінал змагань “Шкільна весна – 2019”

Ось і відбувся фінал змагань “Шкільна весна – 2019”. Учасників очікували нові, більш складні дистанції. Для фіналістів судді підготували двоповерховий лабіринт, тож учасники шукали КП в справжньому 3D форматі.

Дистанція “Смуга перешкод” вимагала від учасників справжньої командної роботи і взаємної підтримки. А етап, на якому учасники підіймались на висоту 2-го поверху по мотузці з перилами, переходили по колоді і спускались з іншої сторони, примусив чиїсь коліна тремтіти. Але впорались всі! 

В очікуванні підсумків учасників змагань чекали майстер-класи з фігурного катання на велосипеді та веслування на байдарці. І дуже приємно, що для проведення змагань та майстер-класів Миколаївський обласний Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді був в змозі використати спорядження, що було отримано у 2018 році за рахунок субвенції!

І ось, результати підведено і учасники наших змагань отримують нагороди – грамоти і кубки від управління фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради. Також всі учасники фіналу отримали сертифікати на відвідування мотузкового парку “Драйв” від нашого спонсора Ніколаєвича Антона, директора парку. До речі, в парку повним ходом йдуть підготовчі роботи і вже 28 квітня буде відкрито новий сезон для сміливих та активних!

Отже, вітаємо переможців:

1 місце – команда ЗОШ №30 (Інгульський район)

2 місце – команда ЗОШ №3 (Центральний район)

3 місце – команда ЗОШ №48 (Корабельний район).

Дякуємо всі, хто підтримує розвиток юнацького туризму в нашому рідному місті!

Запрошуємо учнівську та студентську молодь гуртків нашого Центру.