Завершилась Відкрита першість МОЦТКЕ УМ зі спортивного туризму серед юнаків та юніорів 2018 – 2019 навчального року

 

В чудову сонячну неділю 12 травня завершилась Відкрита першість МОЦТКЕ УМ зі спортивного туризму серед юнаків та юніорів 2018 – 2019 навчального року. Всього у 7 турах взяло участь 30 команд старшої та 30 команд молодшої вікових груп.

Останній тур сезону проходив на дистанції “Командна смуга перешкод”. В якій взяли участь 6 команд старшої та 8 команд молодшої вікової групи, з них 3 команди Інгульського БДЮТ, 2 команди ПТУ м. Миколаєва, по 1 команді Галіцинівської ОТГ, Вознесенського МЦДЮТ та Новобузького ЦПРДЮ.

Заступник з виду Левченко Ілля Олександрович запропонував учасникам 3 дистанції 3 класів. Дистанція 3-го класу починалась з етапу з розподілом на зв’язки та зустрічним рухом. Мабуть такий несподіваний тактичний хід відлякав більшість команд і на дистанцію 3-го класу стартувала тільки одна команда.

А можливо це завдяки тому, що загальний результат першості в старшої вікової групі був відомий ще після минулого туру. Тож переможцем на дистанції в старшій віковій групі стала найпрацьовитіша команда “ТурCool” (БДЮТ Інгульського р-ну, керівник Пушкаренко В. Д.), друге місце – команда “Оболтусята” (БДЮТ Інгульського р-ну, керівник Лисунець О. С.), на третьому місці команда “Саліта” (МОЦТКЕ УМ, керівник Колеснікова М. О.). На відміну від старшої групи боротьба в молодшої тривала. В запеклій боротьбі з мінімальним відривом перемогла команда “Непосіди” (Вознесенський МЦДЮТ, керівник Носков І. П.), чим забезпечила собі і перемогу в загальному заліку Першості. Команда “Едельвейс” (Вітовський р-н, Галіцинівська ОТГ, керівник Безпалий М. А.) посіла друге місце. Замикає трійку призерів команда “Альтус” (керівники Зайкін О. В., Шилова Н. І.).

В цілому, за підсумками відкритої Першості, за сумою 7 турів в командному заліку в старшої віковій групі 1 місце посіла команда т/к “Едельвейс” (МОЦТКЕ УМ, керівник Безпалий М. А.), 2 місце – т/к “ТурCool” (Інгульський БДЮТ, керівник Пушкаренко В. Д.), 3 місце – команда “Юг-Там” (Вознесенський МЦДЮТ, керівник Носков І. П.).

В молодшій віковій групі перемогла команда “Непосіди” (Вознесенський МЦДЮТ, керівник Носков І. П.), 2 місце у команди т/к “Едельвейс” (Галіцинівська ОТГ, Вітовський р-н, керівник Безпалий М. А.), 3 місце – команда “Меридіан” (МОЦТКЕ УМ, керівник Мезінов О. А.).

Також підведено підсумки особистої Першості.

Старша група, хлопці:

1 місце – Тримпол Олександр (т/к “Едельвейс”, керівник Безпалий М. А.);

2 місце – Гроза Єгор (т/к “Альтус”, керівники Зайкін О. В., Шилова Н. І.);

3 місце – Ярошенко Роман (т/к “Едельвейс”, керівник Безпалий М. .А.)
Старша група, дівчата:

1 місце – Вагіна Катерина (т/к “Десант”, керівник Вагіна Ю. В.);

2 місце – Луць Валентина (т/к “Едельвейс”, керівник Безпалий М. А.);

3 місце – Бабенко Анна (т/к “Едельвейс”, керівник Безпалий М. А.)

Молодша група, хлопці:

1 місце – Тищенко Володимир (т/к “Едельвейс”, керівник Безпалий М. А.);

2 місце – Возняк Володимир (т/к “Меридіан”, керівник Мезінов О. А.);

3 місце – Фокін Денис (т/к “Меридіан”, керівник Мезінов О. А.).

Молодша група, дівчата:

1 місце – Никітюк Анна (т/к “Едельвейс”, керівник Безпалий М. А.);

2 місце – Задорожнюк Юлія (т/к “ТурCool”, керівник Пушкаренко В. Д.);.

3 місце – Соломяна Віталіна (т/к “Едельвейс”, керівник Безпалий М. А.).

 

Вітаємо переможці та призерів відкритої Першості МОЦТКЕ УМ зі спортивного туризму бажаємо наснаги, нових перемог та терпіння. До зустрічі в наступному навчальному році!