Підведено підсумки завершального етапу Кубку з кіберорієнтування

У неділю, 14 травня 2023 року, відбувся сьомий етап Кубку з кіберорієнтування відкритої Першості Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді (далі – МОЦНПВТК УМ) зі спортивного туризму.

І, як і належить, на останньому етапі організатори приготували справжню головоломку: для учасників старшої вікової  групи та дорослих з віртуальної карти прибрали інформацію, яка, на думку суддів, була б зайвою для справжніх орієнтувальників, залишивши тільки рельєф і невеликий інформативний контур по краю карти.

Ризикнули випробувати своїх сили в таких складних умовах 24 кіберорієнтувальники з Миколаївської (м. Миколаїв, м. Вознесенськ, смт. Казанка), Кіровоградської та Запорізької областей.

І хоча для молодшої вікової групи карта була традиційно інформативною, та все ж вимагала читати рельєфу. На жаль, жоден з молодших хлопців не зміг подолати дистанцію. А от дівчатам це все ж вдалось. У результаті перемогла  Остремська Анастасія (м. Миколаїв, тренер: Остремська Ірина). Друге і третє місця зайняли, відповідно, Лимаренко Вікторія (м. Світловодськ Кіровоградської області, тренер: Кімбірська Н. В.) і Чала Єлизавета (Вознесенський міський центр дитячої та юнацької творчості (далі – Вознесенський МЦДЮТ), тренер: Носков І. П.).

У старшій віковій групі, навпаки, хлопці виявились більш підготовленими. Краще за всіх рухався по рельєфу Гордійчук Кирило (смт. Казанка, тренер: Гордійчук С. Т.). Друге місце посів Пугачевський Дмитро (Вознесенський МЦДЮТ, тренер: Носков І. П.). Третє місце – Стулень Олексій (Запорізька область, тренер: Бондаренко Я. Ю.). А у дівчат жодна з учасниць так фінішу і не дісталась.

У дорослих спортсменів серед чоловіків переможцем став Ярослав Бондаренко (Запорізька область). Друге місце посів Гордійчук Сергій (смт. Казанка). Замикає трійку призерів Носков Павло (м. Миколаїв). На жаль, жодна з жінок зуміла пройти всю дистанцію.

Вітаємо переможців і призерів!

Дякуємо всім за участь!