Святкування Нового року в Центрі туризму

626 грудня Дід Мороз, веселі колядники, а разом з ним і чарівна зимова казка завітала до Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді. Святково прикрашений зал, чарівна красуня ялиночка, яскраві костюми, солодкі подарунки, ігри, хороводи та святково-піднесений настрій – все це є неодмінними атрибутами новорічного свята.

1

Для гуртківців молодшої вікової групи за допомогою студентів Миколаївського коледжу культури та мистецтв – вихованців гуртка «Юні етнографи» (керівник Щербина Л.Є.) та «Організатори дозвілля» (керівник Ковальська М.В.) підготовлено цікаву та захопливу святкову ігрову програму «Веселі колядки». За допомогою традиційних персонажів Різдвяних свят: Меланки, Кози, колядників, а також Діда Мороза і Снігуроньки юні глядачі перетворювалися в різних тваринок, дегустували солодощі, розгадували загадки, співали, танцювали, водили хороводи, змагалися в веселих естафетах, розказували вірші.

2Не залишились без свята і старші гуртківці закладу. Їх зачарував казковий світ вистави «Новорічні пригоди в казковому царстві», акторами якої стали вихованці гуртка «Мистецтвознавче краєзнавство» (керівник Сандул В.М.) – студенти Миколаївського коледжу культури та мистецтв. По закінченні всіх запросили на святкову дискотеку.

Всього в цей день в рідних стінах Центру туризму зібралось 213 дітей та батьки вихованців і педагоги (всього 247 особіб). Сподіваємось, що всі учасники отримали заряд гарного, піднесеного настрою на всі Новорічні свята!

З наступаючим Новим роком!

3

4

5

6

 

Залишити відповідь