Чергові перемоги Миколаївських туристів

З 10 по 13 березня 2016 року відбулися Всеукраїнські змагання зі спортивних туристських походів серед учнівської та студентської молоді. Миколаївська область була представлена 9 звітами про учнівські походи та 2 – про студентські. В суддівстві змагань взяли участь методисти туристського відділу Миколаївського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді (далі – МОЦТКЕ УМ) Трощенко Володимир Олександрович та Брагіна Лідія Володимирівна.

За попередніми протоколами Чемпіонату України зі спортивних туристських походів серед учнівської молоді, серед 9 звітів призові місця посіли 7. Серед них І місце – звіт МОЦТКЕ УМ про водний похід 2 категорії складності (далі – к.с.) (керівник Брагіна Л.В.), звіт МОЦТКЕ УМ про велопохід ІІІ к.с. (керівник Зайкін О.В.). ІІ місце – звіт МОЦТКЕ УМ про пішохідний похід ІІ к.с. (керівник Мартинов С.В.), звіт Будинку творчості учнів Миколаївського району про велопохід І к.с. (керівник Павлішин М.М.). ІІІ місце – звіт Лиманівської ЗОШ І-ІІІ ст. Жовтневої районної ради про пішохідний похід І к.с. (керівник Безпалий М.А.), звіт МОЦТКЕ УМ про велопохід ІІІ ступеню складності (керівник Зайкін О.В.), звіт МОЦТКЕ УМ про велопохід ІІ к.с. (керівник Трощенко В.О.).

Максимальна кількість звітів (в порівняні з іншими областями), а також високий рівень поданих матеріалів став запорукою перемоги нашої області в Чемпіонаті України зі спортивних туристських походів серед учнівської і в цьому році!

Від нашої області в Чемпіонаті України зі спортивних туристських походів серед студентської молоді було подано 2 звіти від МОЦТКЕ УМ: про пішохідний похід ІІІ к.с. (керівник Овсяннікова О.В.) та про велопохід І к.с. (керівник Трощенко В.О.), якісна підготовки та проведення походів дозволила їм посісти перші місця в своїх номінаціях. За попередніми протоколами Миколаївська область здобула ІІ місце в загальному заліку серед студентських груп.

Залишити відповідь